Activiteiten
Tweede wandeling rond Nostalgie langs de Vliet

CreActief 55+ houdt op vrijdag 23 april  de tweede editie van Nostalgie langs de Vliet, een actieve wandeling voor 55-plussers uit Leidschendam-Voorburg. Na het succes van de eerste wandeling door het centrum van Voorburg, met meer dan 90 deelnemers, zal de wandeling zich dit keer op het platteland afspelen. Er wordt nu meer focus op de natuur gelegd: editie Vlietlanden is geboren. De wandelaars kunnen een keuze maken uit twee verschillende afstanden: een relatief korte wandeling en een langere, intensievere wandeling. Zo kunnen wandelaars zelf bepalen welke afstand het meest passend is. De locatie is rondom Vogelplas Starrevaart.

Ook dit keer zullen er tijdens de wandeling quizvragen te beantwoorden zijn. Waar de quizvragen in het centrum van Voorburg vooral op (kunst)historie gericht waren, zullen de vragen bij Editie Vlietlanden meer zijn toegespitst op de kennis van flora en fauna. Sportcoaches Marko en Joyce en cultuurcoach Lies zijn aanwezig om de wandelaars bij het startpunt enthousiast te verwelkomen.

Geïnteresseerd in Nostalgie langs de Vliet – Editie Vlietlanden? Of heeft u een andere vraag of suggestie met betrekking tot 55+ activiteiten binnen de gemeente? Geïnteresseerd in Nostalgie langs de Vliet – Editie Vlietlanden? Of heeft u een andere vraag of suggestie met betrekking tot 55+ activiteiten binnen de gemeente? Mail naar creactiefsenioren@senw-lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter