Nieuws
U zegt het maar: Is een deelauto iets voor u?

‘We willen als gemeente goed bereikbaar blijven én een fijne plek om te wonen zijn. Steeds meer mensen doen aan autodelen. Bij autodelen zijn er meerdere gebruikers van één auto. Er zijn veel verschillende manieren van autodelen mogelijk. Bijvoorbeeld uw eigen auto delen met anderen of een auto delen samen met buren. Een deelauto kan zorgen voor een bewuster autogebruik, minder auto’s op straat en in de wijk en daardoor een fijnere buurt om te wonen. De gemeente wil graag weten of u bekend bent met autodelen. Zou u het zelf ook overwegen of juist niet? En waarom? En zo ja, welke manier van deelautogebruik heeft dan uw voorkeur? Geef uw mening over deelauto’s via Naar de vragenlijst Meedoen duurt maar een paar minuten en kan tot en met 7 april’.

(Gemeente Leidschendam-Voorburg)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com