Nieuws
Blije winnaars van het D66-ommetje

Nanou Verbaan en Marianne Verhage-van Spronsen zijn de gelukkige winnaars van de D66-ommetje fotowedstrijd. Zij hebben met een leuke foto een duurzame prijs gewonnen: een vlinderstruik, die goed is voor bijen, insecten en natuurlijk vlinders en een lekkere duurzame taart.

Marianne Verhage-van Spronsen: ,,Ik wandel sinds Coronatijd veel en vond dit Leidschendamse ommetje een leuke afwisseling. En de vlinderstruik komt goed van pas in mijn tuin.” Nanou Verbaan: ,,Op mijn ommetje liep ik met vriendin Lisa langs de Voorburgse bieb. Ik ben blij dat de kinderen nog steeds boeken kunnen lenen en kunnen blijven lezen.”

D66 heeft voor de Tweede Kamerverkiezingen drie korte wandelingen uitgezet langs markante plekken in Voorburg, Leidschendam en Stompwijk. Deze plekken zijn gekoppeld aan D66-plannen over thema’s zoals wonen, onderwijs, natuur, erfgoed, zorg, ondernemen en sport. Charlotte Bos, campagneleider en gemeenteraadslid D66: ,,Iedereen kan nog steeds deze ommetjes lopen. Je hoeft daarvoor alleen maar de QR code te scannen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com