Activiteiten
Activiteiten rond Pasen

Komend weekeinde is het Pasen. En voor dat feest worden talrijke activiteiten georganiseerd. Een overzicht:

= Op eerste Paasdag (zondag 4 april) kunnen kinderen tot 13 jaar tussen 11.00 en 13.00 uur paaseieren zoeken op Stadstuin Rusthout, gelegen aan de Noordsingel tegenover de Mall,

= Scouting Damherten organiseert een Paasspeurtocht in het Paasweekeinde (2-5 april). Het is een interactieve speurtocht die start Van Ruysdaellaan 3D (clubgebouw Damherten). Daar moet een paasei gezocht worden met een QR-code en die code geeft dan verdere aanwijzingen,

= Op tweede paasdag (maandag 5 april), tussen 10:00 en 12:00 uur is er, net zoals vorig jaar, een extra verzoekplatenprogramma te beluisteren  op Midvliet FM: het Paasboeket. Tijdens het Paasboeket biedt Midvliet luisteraars de kans om verzoekplaatjes voor elkaar aan te vragen. Tussen 10:00 en 12:00 uur zullen de Paashaas, Patrick en zijn zoon Gijs klaar zitten in de studio om de telefonisch doorgegeven verzoekjes te draaien. Deze ´virtuele muzikale Paasboeketten´ zijn tijdens de live-uitzending aan te vragen via het telefoonnummer: 070 – 320 2266. Wil je nu al een plaatje aanvragen voor dit radioprogramma? Mail dan naar paasboeket@midvliet.nl

= Op Tweede Paasdag, maandag 5 april om 14.00 uur beantwoordt paashaas Bibi online vragen van kinderen. Heeft jouw kind allerlei vragen over de paashaas, laat hem of haar deze vraag stellen in de chat en je krijgt tijdens de live stream meteen antwoord op die vraag.  Er wordt een kleine attentie verloot onder de kinderen, die vragen stellen. Log op 5 april om 14.00 uur in op Facebook bij Wijkvereniging Leidschendam-Zuid en kijk mee naar een gezellig half uurtje voor de kinderen en heb je vragen, stuur ze in de chat! Dit alternatieve programma komt in de plaats van het jaarlijkse paaseieren zoeken rondom wijkgebouw ‘Ons Tolhuis’. Helaas kan men dat paaseieren zoeken, vanwege corona, wederom niet veilig organiseren. Voor meer informatie bel 06 – 1045 6769,

= Vanaf Palmzondag (28 maart) kan via www.rkvlietstreek.nl gekeken en geluisterd worden naar een online Paasconcert,

= De Protestantse kerken Leidschendam organiseren Paasdiensten. Deze zijn te volgen via www.pgleidschendam.nl