Nieuws
U zegt het maar: Oplichters actief!

Vanmiddag gebeld door iemand die zich voor deed van het team fraudebestrijding van de Nederlandse Bank. Hij vertelde mij in vloeiend Nederlands dat iemand heeft geprobeerd om mijn rekening te plunderen. Hij beschikte over al mijn bankgegevens, privé gegevens en ook waar ik woon (heel eng ).
Hij had een afspraak voor mij ingepland bij mijn bank, ik kreeg hiervan zelfs een bevestiging per sms. Ter voorbereiding aan het gesprek bij de bank moest ik eerst inloggen op internetbankieren met mijn digi pas (niet gedaan hoor) Heb de bank gebeld om na te vragen of de afspraak bij hun bekend is……….niet dus!! ALLEMAAL PURE OPLICHTERIJ Altijd gedacht dat mij dit niet zou gebeuren, zijn verhaal was zo OVERTUIGEND en geraffineerd……DEEL DIT BERICHT EN WEES GEWAARSCHUWD !!!

(Naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com