Nieuws
Nieuwe voetbalseizoen als het oude

De KNVB heeft besloten clubs in het seizoen 2021-2022 in dezelfde competitie te laten aantreden als waarin ze het afgebroken seizoen 2020-2021 speelden. Er vindt dus geen promotie of degradatie plaats. Als clubs elftallen terug trekken worden deze opengevallen plaatsen ook niet opgevuld. Het besluit betekent dat de eerste elftallen van RKAVV (hoofdklasse A zondag), Forum Sport (zaterdag 1A), VV Wilhelmus (zondag 2C), Stompwijk’92 (zondag 3A) en SEV (zaterdag 4D) dezelfde indeling en tegenstanders houden. Al eerder was bekend dat bij alle vijf de verenigingen de trainers ook op hun post blijven. Over veranderingen in de samenstelling van de selecties is nog niets bekend. Wel staat vast dat de veel scorende Jacky Adam de VV Wilhelmus verruilt voor VUC in Den Haag.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com