Nieuws
Afscheid van geliefde groenteman Byram Gunes

Byram Gunes had 20 jaar een  groentezaak op de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg. Daar was hij ook een aanspreekpunt in de wijk Bovenveen,  waar je altijd  voor een praatje en een kop koffie terecht kon. Na 20 jaar gaat Byram de zaak verlaten om van ze oude dag te gaan genieten, deels in Voorburg en deels in Turkije.  Hij heeft er tegenaan gehikt om te stoppen maar hij heeft de knoop  nu toch door gehakt. De mensen zullen deze warmhartige groenteman  heel erg gaan missen. Want mensen die het moeilijk hadden om met geld rond te komen konden altijd later betalen bij hem. Hij had een verbindende rol in de buurt. Zaterdag 3 April was het de laatste dag, waar hij afscheid van de
klanten nam. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com