Nieuws
Kakafonie verkeert in paassfeer

Iedere zondag is bij Omroep Midvliet het populaire programma Kakafonie te beluisteren. Wekelijks zijn er interessante gasten, zo ook deze eerste Paasdag. Om 12:30 uur is Johan Rensen te gast. Hij komt zijn nieuwe single ‘Toen ik je zag’ laten horen. Het nummer is origineel van Antonie Kamerling die het uitbracht onder de artiestennaam ‘Hero’. Ook zal er aandacht zijn voor een andere cover die Johan in december samen met Eefje Muijzers opnam: Shallow.

Zanger/Presentator Johan Rensen (1992) groeide op in Den Haag maar verhuisde in 2007 naar Zoetermeer. Op jongere leeftijd was niet de muziek, maar profvoetballen de droom. Het voetballen is uiteindelijk niet gelukt maar in de periode van 2015 tot 2017 was hij wel assistent-jeugdtrainer bij ADO Den Haag, trainer van de ADO Oldstars en werkte hij twee maanden in China voor ADO Den Haag.

In 2010 kwam uiteindelijk de interesse in de muziek. Hij ontmoette een vriend die de interesse in de Nederlandse muziek bij hem opwekte. In 2014 was zijn eerste optreden (in Pijnacker) een feit. Hierna volgde een periode van 4,5 jaar voordat hij ontdekt werd bij een karaokeavond.

Hierna komt om 13:10 uur  Melle Boddaert naar de studio om in Kakafonie onder meer zijn nieuwe single ‘Running out of time’ te laten horen. Wanneer multi-instrumentalist Melle zijn verhaal begint te vertellen, wordt alles duidelijk. De manier waarop hij de ongrijpbare magie van muziek in zijn nummers weet te vertalen, kan ervoor zorgen ervoor dat je op een andere manier tegen het leven aan gaat kijken. Terugkomende thema’s in zijn muziek zijn liefde en het verlies van dierbaren en deze worden verpakt in een repertoire van eerlijke, kleine liedjes tot explosieve bandstukken. Van kleins af aan, schreef Melle zijn eigen nummers en ontdekte hij verschillende instrumenten zoals cello, ukelele, gitaar en piano.

Op maandag 5 april (tweede paasdag) is er een extra aflevering van Kakafonie. Om 12:30 uur zal Henk Kamphuis zijn opwachting maken. Zanger Henk Kamphuis zweeft op wolken wanneer zij naar hem lacht, dat zingt hij in zijn nieuwe single ‘Wanneer ze lacht’. De uit Utrecht afkomstige zanger Henk Kamphuis is niet meer weg te denken in het circuit.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com