Nieuws
Gebreide Paasboom Koningkerk blijft tot Pinksteren

Op de zogenaamde Stille Zaterdag (de zaterdag voor Pasen) is de ‘gebreide Paasboom’ in de tuin van de Koningkerk opgebouwd. De verschillende buurtorganisaties die samenwerken in Bovenveen (werkgroep kerk & buurt van de Koningkerk, fenomeen Bovenveen, WOEJ, Middin en de tuinvereniging Nicolaas Beetslaan) hebben ervoor gezorgd dat de gehele wijk heeft mee helpen breien aan deze boom. Boom? Het is eerder een oerwoud geworden gevormd door de uit gebreide lapjes samengestelde enorme sjaals.

Het is de bedoeling dat de ’gebreide Paasboom’ tot aan Pinksteren de wijk feestelijk blijft kleuren. Daarna worden de sjaals gewassen, ingekort en geschonken aan het Leger des Heils voor de thuis- en daklozen.

Kom vooral even kijken. Een ieder wordt uitgedaagd om deel te nemen aan de PinksterPrijsvraag: hoeveel gebreide lapjes telt de gebreide Paasboom? De winnaars krijgen als hoofdprijs een biologisch groentepakket van de Stichting Lekker Nassûh. Uw oplossing – voorzien van naam, telefoonnummer of e-mailadres – kan worden gedeponeerd in de postbus bij de tuin van de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan in Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com