Nieuws
Jubileumfeest Molen de Vlieger uitgesteld

Het 400 jarig bestaan van Molen de Vlieger in Voorburg wordt eerst in september gevierd. Aanvankelijk was het de bedoeling van Stichting Molen de Vlieger om het jubileumjaar feestelijk te openen tijdens Nationale Molendag in mei. Dat is door de corona pandemie niet mogelijk. Omdat er naar verwachting in september geen beperkingen meer zijn, is het feest nu op Monumentendag, zaterdag 11 september.

Wat wel doorgaat in mei  is de verschijning van een boek over 400 jaar De Vlieger. Dit boek wordt uitgebracht door de Historische Vereniging en is geschreven door twee vrijwilligers van de molen, de heren van Horssen en Struijk. Over dat boek wordt eind deze maand meer nieuws verwacht.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com