Nieuws
Wethouder blij met omroep Midvliet

Wethouder Astrid van Eekelen is blij dat Midvliet de lokale omroep blijft in Leidschendam-Voorburg. Het Commissariaat voor de Media heeft Midvliet aangewezen als lokale omroep voor de komende 5 jaar. Astrid van Eekelen: ,,Ik wil Midvliet van harte feliciteren met de aanwijzing als lokale omroep voor de komende jaren. Met Midvliet hebben we een lokale omroep die met vele vrijwilligers verweven is in onze samenleving. We gaan de komende tijd afspraken maken zodat zij een mooi programma op het gebied van informatie, cultuur en educatie kunnen neerzetten voor de komende jaren.” Oorspronkelijk wilde de wethouder LVTV als lokale omroep. De gemeenteraad ging daarmee niet akkoord en liet de keuze aan het Commissariaat. Dat koos voor de omroep die de zendmachtiging al had: Midvliet. Dat besluit viel enkele weken geleden al. Vlietnieuws berichtte daar toen over. Nu is het officieel gemaakt.