Nieuws
Geen besluit over villa

De gemeenteraad heeft geen besluit genomen over de komst van een tweede woning op het grondstuk Park Vronesteyn 24 in Voorburg. B&W hadden de raad gevraagd een verklaring van geen bezwaar af te geven. De stemmen staakten echter: 17 voor en 17 tegen. De gemeenteraad zal zich nu in mei opnieuw over de zaak moeten buigen.

Ondertussen gaan wethouder Jan-Willem Rouwendal en de Stichting Mooi Voorburg trachten de initiatiefnemer en bezwaarmakers uit de buurt op één lijn te krijgen. Het gaat er daarbij met name om de tweede woning kleiner maken dan gepland. Daar leek al overeenstemming over te zijn, doch die deal werd telkens door één der partijen later weer herroepen. Beide partijen hebben al met rechtszaken gedreigd om hun gelijk te halen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com