Nieuws
Nieuwe Holiday Inn hotel krijgt Miss Jones in huis

Holiday Inn opent naar verwachting komende maand een hotel-restaurant in Voorburg. De nieuwe vestiging komt aan het Stationsplein 8 in het leegstaande pand van Hotel Den Haag Voorburg en daar voor nog Mövenpick. De nieuwe eigenaar is nu bezig met de verbouwing. Er komen ook nieuwe lichtreclames op de gevel. Holiday Inn wil 250 gasten voor overnachtingen kunnen ontvangen, alsmede maximaal 515 mensen voor bijeenkomsten in het hotelgebouw. In verband met corona worden wel extra maatregelen genomen om gasten en personeel te beschermen.

Holiday Inn heeft nu een expresshotel in Den Haag, Lange Houtstraat. Het nieuwe hotel in Voorburg krijgt The Hague – Voorburg als benaming. Het restaurant gaat Miss Jones heten. Het hotelconcern kondigt aan dat de opening ‘binnenkort’ zal plaats vinden. Kinderen tot 13 jaar kunnen er gratis eten; kinderen tot 18 jaar kunnen er gratis slapen mits zij op de kamer van een ouder liggen.

De exploitant van Hotel Den Haag Voorburg werd in februari 2020 failliet verklaard. Sindsdien was pand-eigenaar All-In Sonnenburgh b.v. uit Amsterdam op zoek naar een nieuwe exploitant. Het was de bedoeling dat er opnieuw een hotel in zou komen. All-In Sonnnenburgh b.v. is een onderdeel van de Stichting administratiekantoor Vogel: een conglomeraat van 52 b.v.’s. In 2018 werd er 8,4 miljoen euro betaald voor het hotelpand in Voorburg.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com