Activiteiten
Vlietwensen geeft financiële bijdrage voor buitenspeeldag
Wilt u voor uw straat of buurt een leuke activiteit organiseren voor de nationale  Buitenspeeldag op woensdag 9 juni? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Met stoepkrijt een racebaan maken op de stoep, een sport- of speltoernooi, een waterparcours met hindernissen, een zeepbellen kanon maken of een modderput creeren in een oude zandbak, bekende spelletjes spelen zoals stoepranden of spijkerpoepen. Spelen in de buitenlucht is belangrijk. Ook nu. Daarom organiseren kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de nationale Buitenspeeldag.

Wilt u ook iets organiseren voor kinderen in uw buurt, wijk of straat? Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Ga hiervoor naar de website www.vlietwensen.nl en vul voor 10 mei het aanvraagformulier in. Kijk voor voorbeelden van activiteiten en tips op www.jantjebeton.nl (foto gemeente LV)