Activiteiten
Nostalgiewandeling rond Vogelplas Starrevaart

CreActief 55+ organiseert op vrijdag  23 april de tweede editie van Nostalgie langs de Vliet. Dat gebeurt met een actieve wandeling voor 55-plussers uit Leidschendam-Voorburg. De wandelaars kunnen een keuze maken uit 2 verschillende afstanden: een relatief korte wandeling en een langere, intensievere wandeling. De locatie is rondom Vogelplas Starrevaart.

Ook dit keer zullen er tijdens de wandeling quizvragen te beantwoorden zijn. Waar de quizvragen in het centrum van Voorburg vooral op (kunst)historie gericht waren, zullen de vragen bij Editie Vlietlanden meer zijn toegespitst op de kennis van flora en fauna. Sportcoaches Marko en Joyce en cultuurcoach Lies zijn aanwezig om wandelaars bij het startpunt enthousiast te verwelkomen. Er wordt rekening gehouden met coronamaatregelen, er zal gestart worden in specifieke tijdsloten die vooraf persoonlijk worden afgestemd. Wilt u deelnemen aan de wandeling Nostalgie langs de Vliet – Editie Vlietlanden? Mail dan naar creactiefsenioren@senw-lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com