Activiteiten
Scouting Satoko Kitahara viert Vriendinnendag

De meiden van Scouting Satoko Kitahara hebben een leuk weekeinde beleefd op Stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen. De Welpen kwamen met hun vriendinnen samen in de frisse buitenlucht, en hebben diverse energieke spellen gespeeld rondom de boerderij.

De meiden hadden van tevoren een uitnodiging verstuurd aan al hun vriendinnen, om een ochtend mee te komen draaien met de opkomst. Met maar liefst 59 kinderen hebben we verschillende spellen gespeeld die in het teken stonden van het thema ‘Emoji’s’. Zo moesten ze in teams strijden om een vlag tijdens Levend Stratego, renden ze zich rot om vragen te beantwoorden tijdens het Zweedse renspel, en werden er kaartjes gesmokkeld om een kwartet te vormen. De meiden hebben zich goed vermaakt, en er was een leuk cadeautje voor alle deelnemers; een mooie emoji-armband. Spreken de activiteiten die hierboven staan u aan? Kom dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken! Men mag drie keer gratis meedoen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.satokokitahara.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com