Activiteiten
Van alles te doen rond de meivakantie

Voor en tijdens de meivakantie – in de periode van 26 april tot en met 7 mei – kunnen kinderen van 2 tot en met 14 jaar in de gemeente deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten als Basketbal & Beats, Waterspektakel, Skateboarden, Klim & Play, Toverdans, Speurtocht Ontdek je stad, Samba en Sport en Sup.

In die periode organiseert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, voor elk wat wils, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Dat gebeurt op diverse locaties zoals Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), De Sluisjes Leidschendam, Stompwijk’92, Fitplaats Bovenveen.

Nieuw is dat kinderen (of hun ouders) zich vanaf deze vakantie online kunnen aanmelden voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar er wordt gezorgd voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter