Nieuws
U zegt het maar: Ik weet iets, waar kan ik dit melden

‘Wij proberen de wijken in Leidschendam – Voorburg zo veilig mogelijk te krijgen en te houden. Heeft u informatie over criminele activiteiten en wilt u dat de politie dit weet, maar niet waar en hoe u dit kunt melden? Hieronder staan verschillende mogelijkheden waar u terecht kunt. Dat kan anoniem maar ook kunt u bij de wijkagent een melding doen. Op politie.nl kunt u zien wie uw wijkagent is en een contactformulier invullen. Wilt u anoniem melden kan dit bij MELD MISDAAD ANONIEM (M) 0800 – 7000. TEAM CRIMINELE INLICHTINGEN (ANONIEM) 088 – 661 7734.  Voor meer informatie over meld misdaad anoniem en TCI kunt u op de website kijken.

(Politie LV)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com