Nieuws
Grote politieactie in Voorburg

Een melding over een dreigende situatie in een woning aan de Nicolaas Beetslaan in Voorburg, heeft gisteravond rond 20.00 uur geleid tot een grote politieactie. Een groot aantal agenten kwam ter plaatse, een aantal van hen in kogelwerende vesten. Er werden ook politiehonden ingezet. Er kwam een ‘onderhandelaar’ naar de Nicolaas Beetslaan en er werd een arrestatieteam in gereedheid gebracht. De melding bleek achteraf vals; de melder werd ter plekke aangehouden. Wel werd in de woning een illegale hennepkwekerij aangetroffen waarvoor ook illegaal stroom werd afgetapt. Behalve de politie was ook de brandweer gisteravond actief. Aan het Molenpad in Leidschendam moest bij een woning een schoorsteenbrand worden geblust.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com