Nieuws
Sociaal Servicepunt heeft nu ook spreekuur bij bibliotheek

Het Sociaal Servicepunt houdt vanaf nu ook spreekuren in de bibliotheek in Leidschendam. Maakt u zich zorgen, omdat u moeite heeft om uw rekeningen te betalen? Of omdat u als mantelzorger zwaar belast bent? Of heeft u een praktisch probleem, bijvoorbeeld omdat u tot een risicogroep behoort en liever niet naar de supermarkt gaat, maar u niemand heeft die boodschappen voor u kan doen? Maak dan nu een afspraak.

Het Sociaal Servicepunt is er voor u als u behoefte heeft aan informatie, advies, ondersteuning of praktische hulp. U kunt er terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld op het gebied van geldzaken, wonen, mantelzorg, opvoeden, leven met een beperking, relaties en eenzaamheid. Alle dienstverlening van het Sociaal Servicepunt is gratis.

Caroline Van Enst, coördinator van het Sociaal Servicepunt: ,,De medewerkers van het Sociaal Servicepunt hebben veel kennis in huis. Ze bieden een luisterend oor en zoeken mee naar een oplossing voor uw vraag. Trek op tijd aan de bel, ook als u denkt dat uw probleem misschien niet zo belangrijk is, of in het niet valt bij alle andere problemen die door corona worden veroorzaakt. Want hoe eerder we mee kunnen denken, hoe sneller we u kunnen helpen met het oplossen van uw vraag of probleem.”

De spreekuren van het Sociaal Servicepunt zijn op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek aan het Fluitpolderplein 5 in Leidschendam en op donderdag van 13:00 tot 15.00 uur in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper aan Van Royenstraat 2  in Voorburg. Een afspraak maken kan door te bellen naar 070 – 205 7000 (elke werkdag van 9:00 tot 17:00). Of kijk voor meer informatie op de website: www.sociaalservicepunt.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter