Nieuws
Filmpjes voor de vierde mei gezocht

Op 4 mei organiseert de gemeente de dodenherdenking online.  Men vindt het belangrijk om ook in deze tijden met elkaar te kunnen herdenken. Voor deze bijzondere editie is de gemeente op zoek naar inwoners die via een ingezonden video kort willen vertellen voor wie zij 2 minuten stil zijn.

Hoe doet u mee? U filmt zelf met een telefoon of camera. U begint met: ‘Op 4 mei ben ik 2 minuten stil voor….’ Het filmpje duurt maximaal 30 seconden. U houdt de telefoon of camera liggend, dus niet staand. Let er op dat er niet teveel achtergrond geluid is op de plek waar u filmt. Zorg dat u goed zichtbaar bent. U stuurt het filmpje (liefst via wetransfer) naar: 4mei@kattenkwaadcreative.nl

Inzenden van uw filmpje kan tot 26 april 2021. Mochten er veel inzendingen zijn, dan kan het zijn dat er een selectie komt. (foto Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com