Nieuws
Moeilijke bereikbaarheid zorgt voor problemen

Mevrouw Timmer- van der Hoeven, inwoonster van Leidschendam-Voorburg, wilde graag naar de Keukenhof. Dus besloot ze mee te doen aan de bezoekpilot. Daarvoor is een negatieve coronatest nodig. Eerst lukte het haar helemaal niet om een afspraak te maken. Toen ze die eenmaal had, belandde ze in een lange rij wachtenden. Daarmee had ze nog geluk, want voor heel veel mensen lukte het niet eens een afspraak te maken, zo meldt Omroep West. Overigens blijken ook steeds meer mensen een probleem te hebben met het maken van een afspraak voor een coronavaccinatie bij de GGD. Deze was afgelopen vrijdag telefonisch helemaal onbereikbaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com