Nieuws
Muziek met lockdowngevoel in Kakafonie

Ook deze zondag zijn er weer opvallende gasten in het radio programma Kakafonie bij Omroep Midvliet. Om 12:30 uur komt Randy Blommaert naar de studio om zijn nieuwe single ‘Ik verlang zo naar jou’ te laten horen. Het is de vijfde single van deze 30-jarige zanger uit Leiden. Het nummer is tot stand gekomen bij het horen van de wereldhit ‘Jarusalema’.

,,De muzikale klanken en het ritme brachten mij op ideeën, waardoor ik bij mijn producer ben langsgegaan om dit te bespreken. In deze tijd van lockdown en het gemis van vele dierbaren, wilde ik hierop mijn gevoelens verwoorden. Ik gaf aan een nieuw nummer te willen maken dat over liefde, weerzien en gemis zou gaan. De muzieklijnen mochten wel herkenbaar blijven, maar met eigen interpretatie.”

En om 13:30 uur een trio: JBJ. Het nieuwe nummer van J(effrey)B(as)J(Jeroen) heet ‘Zolang het nog mag’. Na het succesvolle akoestische nummer ‘Leun op mij’ dat zij in februari 2021 uitbrachten als eerbetoon aan de zorgverleners komen de muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker met dit prachtige akoestische nummer ‘Zolang het nog mag’.

De drie heren, op dit moment werkend onder de artiestennaam JBJ, zijn al sinds de uitbraak van het coronavirus lekker bezig om mooie akoestische muziek te maken. Te beginnen met ‘Leun op mij’ en dan nu ‘Zolang het nog mag’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com