Nieuws
Kleine Feith bijna klaar voor bewoning

Aan het Feithplein in Voorburg is nu duidelijk zichtbaar hoe snel het gaat met de ombouw van vroegere kantoorruimtes tot luxe woningen. In relatief korte tijd zijn er twee woontorens verschenen: de Kleine Feith en de Grote Feith. De eerste, de laagste flat, nadert de voltooiing. Er is nog een aantal tweekamer appartementen te huur, maar voor het merendeel zijn al liefhebbers gevonden. De huurprijzen beginnen rond de 1200 euro per maand. Flat nummer twee staat nog wel ingepakt. Hier zijn bovenop het gebouw nog enkele penthouses neergezet. De verwachting is dat de Grote Feith – met vooral koopwoningen – rond de zomervakantie wordt opgeleverd. Tegenover deze torens moeten aan dezelfde Prins Bernhardlaan ook kantoorruimtes worden omgebouwd tot woningen. Hier is echter nog weinig activiteit zichtbaar. De panden worden door een anti-kraak organisatie bewaakt en in de vroegere ABNAMRO- bank is een tijdelijke onderneming neergestreken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com