Activiteiten
Westvliet begint met groepslessen buiten

Eén van de mededelingen in de persconferentie van Minister President Rutte was gisteravond dat de sportscholen nog niet open mogen. Toch zijn de ondernemers handig genoeg om al een beetje open te gaan. Sportcentrum Westvliet start dit weekeinde met groepslessen buiten. De mededeling aan de leden van de club is als volgt:

‘Wij hebben van de Gemeente Leidschendam-Voorburg (Veiligheidsregio Haaglanden) toestemming gekregen voor het geven van groepslessen.

We mogen deze groesplessen op 2 manieren aanbieden op 2 locaties: Groepslessen op de velden bij VV Wilhelmus: er is geen limiet aan de groepsgrootte zolang alle deelnemers op ruim 1,5 meter van elkaar staan. Er hoeft niet vastgehouden te worden aan de ‘bubbel van 4′. Groepslessen op eigen terrein bij de sport accommodatie (entree Westvliet): in bubbels van 4 mogen meerdere bubbels van 4 instructie krijgen van 1 instructeur en zo een groepsles volgen.

Op de openbare ruimtes geldt de landelijke norm van bubbels van 4 met aparte instructie. Groepslessen zijn hier niet toegestaan. Dit betekent dat wij geen groepslessen op het parkeerterrein mogen geven, maar wél in meerdere bubbels van 4 op de eigen grond van Westvliet en op de velden van Wilhelmus zonder bubbels’.