Nieuws
Noony’s blijft Noony’s heten

Lunchroom Noony’s in Voorburg houdt ook na de overname deze naam. Dat meldt de toekomstige eigenaar Karim Cloos. ,,Per half mei neem ik lunchroom Noony’s, Koningin Julianaplein 20A, over en ik verander niets aan de bestaande naam en/of exploitatie. Ook de openingstijden blijven hetzelfde, wellicht ga ik in de toekomst ook op maandag open. Zondag blijft gesloten. Dus de openingstijden zullen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot circa 22.00 uur zijn. Zelfs alle personeelsleden die er sinds jaar en dag werken, blijven er gewoon werken en zullen de bekende gezichten blijven voor onze gasten.”

,,Ik weet dat Noony’s een begrip is in het Voorburgse en ga daar zeker in het begin niet teveel aan sleutelen. Natuurlijk zal ik te zijner tijd hier en daar mijn eigen draai er aan geven, maar in beginsel blijft alles zoals het was en is! Ik ben een kleine 20 jaar ondernemer geweest op het Plein in Den Haag, om het iets rustiger aan te willen gaan doen heb ik mijn zinnen gezet op Noony’s. Het was liefde op het eerste gezicht en ik heb ontzettend veel zin om straks te gaan beginnen op deze bekende en gezellige ontmoetingsplek voor veel Voorburgers en andere omwonenden.”