Nieuws
RKAVV start ook op zaterdag met prestatievoetbal

Vanaf komend seizoen, het 100-jarig jubileum, start RKAVV met prestatievoetbal op de zaterdag. Het aantal seniorleden op de zaterdag is de afgelopen jaren enorm toegenomen en met de op te richten zaterdag 1 voorziet RKAVV in een behoefte die leeft bij de senioren.

RKAVV is per direct op zoek naar een hoofdtrainer, assistent trainer, leiders, verzorger, vlaggers, sponsoren en natuurlijk het belangrijkste: keepers en veldspelers op de verschillende posities. Men start in de laagste standaard klasse. Het zondagvoetbal, RKAVV 1 en O23, wordt onverminderd in stand gehouden.

Voor spelers die elders actief zijn is het van belang om vóór de overschrijvingsdatum van dinsdag 15 juni 2021 helderheid te hebben. Bij belangstelling of vragen kan men terecht via tczaterdag@rkavv.nl of contact opnemen met Rob de Munck. Dit geldt voor huidige leden, oud-leden en spelers die nu elders actief zijn.