Nieuws
Starbucks opent vestiging in de Mall

Starbucks heeft de deuren van haar nieuwste locatie in Nederland geopend. Dat gebeurde met cadeaus voor de vroege vogels. De winkel bevindt zich in de  Westfield Mall of the Netherland.  Hier brengt Starbucks haar bezoekers de gelegenheid om in de winkel of op het terras even bij te komen van het shoppen. De nieuwe Starbucks bevindt zich centraal in het winkelcentrum en nodigt met het ruimtelijke en artistieke design klanten uit om te genieten van de welbekende Starbucks-klassiekers. Of dat nou een warm of koud drankje is met wat lekkers, bezoekers kunnen altijd terecht bij de comfortabele zitplekken om hun aankopen van de dag te bewonderen en even bij te komen. Daarnaast zijn ook wifi en USB-poorten aanwezig zodat je niet alleen jezelf, maar ook je telefoon kan opladen. De opening van een nieuwe Starbucks is precies getimed: de winkels zijn weer vrij toegankelijk.