Activiteiten
Meer dan twintig verrassende molenwandelingen

Speciaal voor Nationale Molendag 2021 heeft De Hollandsche Molen in het hele land molenwandelingen uitgezet. De molens zijn weliswaar niet te bezoeken maar wél te bewonderen in het landschap. De routes zijn van verschillende lengte, dus voor iedereen geschikt. Voor de wandelingen klik hier 

De Hollandsche Molen heeft alle molenaars opgeroepen hun molen te laten draaien, dus de kans is groot dat u al wandelend extra kunt genieten van bewegende molens in het landschap.

De Hollandsche Molen heeft besloten om Nationale Molendag op 8 en 9 mei volledig ‘online’ te laten plaatsvinden. Dit vanwege de huidige corona-situatie, waarin molenbezoek niet of nauwelijks mogelijk zal zijn.

Bovendien is er een leuke wedstrijd: Negen foto’s strijden in drie categorieën (junior: thema dieren bij de molen, volwassenen, thema: molens in het landschap, en professionals, thema: molens in het landschap) om de winst. Want, de fotograaf per categorie, met de meeste stemmen is de winnaar en gaat met een prachtige molenaarsarrangement voor twee personen ter waarde van € 425,- naar huis. U kunt stemmen tot en met 9 mei. Om het feest compleet te maken verloten we dit arrangement ook onder de stemmers. Om uw stem uit te brengen klik hier