Nieuws
Nieuwbouw ‘een ware blikvanger’

‘Een ware blikvanger’. Zo omschrijft HP beheer b.v. de bouw van twee appartementengebouwen op de hoek van Noordsingel, Prinses Carolinalaan en Veurse Achterweg in Leidschendam. Het project heeft de naam Carolina Parc gekregen. Ter plekke is nu autobedrijf Ardea gevestigd.

Het elf verdiepingen tellende appartementengebouw bestaat uit veertig luxe koopappartementen (van 70 tot 145 vierkante meter) en twee penthouses (van circa 200 vierkante meter). De appartementen krijgen hoekbalkons van minimaal 20 vierkante meter die op twee zijden zijn georiënteerd

Het tweede gebouw heeft een ‘getrapte’ bouwhoogte van zeven woonlagen naar vier woonlagen, met op ieder dak volop groen waarop het fijn uitkijken is. Hierin komen de 20 vrije sector huurwoningen en 27 sociale huurwoningen.

De gebouwen komen in een parkachtige setting met eigen entrees in een verhoogde tuin. Elke bewoner krijgt een parkeerplek in een half verdiepte garage op eigen terrein. Bovendien zijn er elektrische deelauto’s met laadpaal voor de bewoners beschikbaar. De panden krijgen zonnepanelen, warmtepompen en veel groen op de daken. Meer informatie: http://www.carolinaparc.nl