Nieuws
Oud beeldmateriaal digitaliseren in Leidschendam

Bii de ANWB-winkel in Leidschendam kan men binnenkort oud beeldmateriaal laten digitaliseren. ‘Heb je nog videobanden, dia’s of 8 mm filmpjes? Haal ze uit de kast en laat ze digitaliseren. Op zaterdag 15 mei staat digitaliseringsbedrijf Trigger voor je klaar in ANWB Winkel Leidschendam om je opdracht aan te nemen. Maak snel een afspraak’. Trigger zet oud beeldmateriaal om in hoogwaardige digitale bestanden.

‘Wil je in de winkel jouw wensen bespreken? Plan dan nu een afspraak in met de Trigger-adviseur en neem je materialen mee naar de inleverdag. Je ontvangt een vrijblijvende prijsopgave en indien akkoord, maakt de adviseur de opdracht voor je aan. Of plaats vóór 15 mei zelf alvast je bestelling via www.trigger.nl en geef je opdracht af op de inleverdag. Als ANWB-lid krijg je altijd 10% korting met kortingscode ANWB10′, aldus de toeristenbond.