Nieuws
Vragen over drukte bij Mall

GroenLinks-gemeenteraadslid Marie Christine van der Gronde wil van B&W nadere uitleg over de maatregelen die afgelopen weekeinde zijn genomen om de drukte bij de Mall te bestrijden, en acties in de toekomst. Zij heeft een aantal vragen aan B&W gesteld:

– In hoeverre was voorzien dat grote drukte zou ontstaan op 1 mei direct na versoepeling van coronamaatregelen voor winkels?

– Welke maatregelen zijn voor het weekend al genomen om de voorziene drukte te beperken, door The Mall of the Netherlands en door de gemeente?

– Welke extra maatregelen zijn op 1 mei genomen om de drukte te beperken, door The Mall of the Netherlands en door de gemeente?

– Welke extra maatregelen zijn op 2 mei genomen om de drukte te beperken, door The Mall of the Netherlands en door de gemeente?

– Waarom is ervoor gekozen om de parkeergarage te sluiten, maar niet de aanvoerwegen? – Welke extra maatregelen zullen genomen worden voor aanstaande zaterdag, door The Mall of the Netherlands en door de gemeente? (foto Ressiva: verkeersregelaars bij afgesloten garage)