Nieuws
Livera opent nieuwe zaak in de Mall

Livera (lingerie en badmode) opent zaterdag 15 mei een nieuwe winkel in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De nieuwe Livera winkel wordt gebouwd volgens een modern winkelconcept, mét een echte Boobietrap paskamer. Ook in deze winkel staan de persoonlijke aandacht, het advies en de service aan de klant centraal. Om de opening in deze corona tijd toch een beetje te vieren, heeft de winkel van 15 tot en met 20 mei een speciale openingsactie. De klant krijgt 25% op alle artikelen van alle merken.

,,Ik kan niet wachten tot de winkel open gaat”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera. ,,Na een moeilijk jaar vanwege COVID-19 is dit weer een geweldig lichtpuntje. Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. De Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige locatie, die enorm veel bezoekers trekt, die door deze nieuwe winkel, allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen.”

De winkel wordt gebouwd volgens een modern en doorontwikkeld winkelconcept. ,,Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Jacobse. ,,We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm.”

Eén van de paskamers in deze gloednieuwe winkel is de Boobietrap-paskamer. Naast dat deze paskamer een andere look en feel heeft, maakt men in deze paskamer ook kans op een prijs. Ga  als klant op de Boobie trap in de paskamer staan en plaats  een foto op instagram, dan maakt men kans op een Livera cadeaubon.