Nieuws
Thuiswedstrijd voor Susanne de Rooy

In het radioprogramma Kakafonie op omroep Midvliet, zijn vandaag weer bijzondere gasten present. Om 12:30 uur is Susanne de Rooij de eerste die aanschuift. Susanne is zangeres en entertainer met een veelzijdig repertoire. Ze treedt op tijdens diverse (feestelijke) aangelegenheden: Hollandse feestavond avond, 70-ties and 80-ties night, jazz, bruiloft, verjaardagsfeest, café, discotheek of bedrijfsfeest. Daarnaast is Susanne onder meer zangdocent, maar u kunt haar ook kennen als medewerker van Midvliet tv, waar ze geregeld voor de camera verschijnt..

Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil.  Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond. En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond. Ze heeft naast deze praktijk opleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht.

Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van onder andere Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Zij stond o.a. in het voorprogramma van Maan (winnares Voice of Holland) op het race circuit van Max Verstappen in Zandvoort.

Zanglessen, musical- en zangworkshops worden ook gegeven door Susanne de Rooij. Inmiddels zit ze meer dan vijftien jaar in het artiestenvak en geeft ze meer dan tien jaar musical en zanglessen aan jongeren en volwassen.

Om 13.30 uur is Bram van Langen te gast. Bram is liedjesschrijver en muzikant (gitarist, bassist en zanger) van beroep, hij vooral geïnspireerd door James Taylor, Paul Simon en Paul McCartney. Hij heeft, na jarenlang door Europa getourd te hebben, eindelijk zijn liedjes opgenomen. Een rare volgorde misschien; eerst 600 optredens in drie en een half jaar en dan pas opnemen, maar niet alles hoeft logisch te zijn. Deze liedjes bracht hij één voor één uit. Iedere negen dagen een nieuwe single. Drie maanden lang. In april is zijn eerste EP uitgekomen: ‘Twelve years (acoustic sessions)’.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter