Nieuws
De bibliotheken gaan vandaag weer open

Vandaag, donderdag 20 mei, gaan de deuren van de bibliotheek weer open. Om een bezoek aan de bibliotheek veilig te laten verlopen, gelden regels. Het aantal bezoekers is aan een maximum gebonden. Dit geldt voor het lenen van materialen en voor het gebruik van lees-, studie- en pc-plekken. Men doet bij iedere bezoeker een gezondheidscontrole in de vorm van vragen en n registreren naam, datum en tijdstip van aankomst, e-mailadres en telefoonnummer.  Voor iedereen van 13 jaar en ouder is een mondkapje verplicht. Houd 1,5 meter afstand en volg de aanwijzingen van de bibliotheekmedewerkers op.

De Afhaalbibliotheek trok de afgelopen maanden enorm veel tevreden bezoekers met reserveringen en boekenpakketten. Deze service is nu gestopt. Heeft u een melding ontvangen dat de reservering binnen is? Dan staan je materialen vanaf donderdag voor je klaar in de kast ‘Reserveringen’. Op dit moment zijn er nog geen activiteiten in de bibliotheek. Wel zijn er online activiteiten, zoals het Digitaal Taalhuis spreekuur. Kijk voor het actuele overzicht op www.bibliotheekaandevliet.nl/agenda

De uitleentermijn van materialen met een inleverdatum vóór 20 mei is met 4 weken verlengd. Bekijk de nieuwe inleverdatum in ‘Mijn Bibliotheek’ en lever de materialen waarvan de uitleentermijn verloopt binnen 4 weken in.

De openingstijden in Leidschendam en Voorburg zijn: Maandag: 12:00 – 18:00 uur; Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur; Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur. In Stompwijk: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 09:30 – 10:30 uur; Woensdag: 18:30 – 19:30 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter