Nieuws
Nieuwe eigenaren horeca Voorburg

Het Italiaans specialiteitenrestaurant Elpido, Herenstraat 87 Voorburg, heeft een nieuwe eigenaar. Die start op 1 juli met Osteria Elpido, restaurant plus afhaal- en bezorgservice. De nieuwe eigenaar, een Italiaan geboren in Napels, gaat de zaak samen met zijn vrouw runnen. Men is dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur, op zondag 12.00 tot 22.00 uur. Maandag is de zaak gesloten. Voor de gevel is een terras van vier tafels met tien stoelen gedacht.

Het Wapen van Voorburg, Koningin Julianalaan 249 Voorburg (winkelcentrum Julianabaan), is ook in andere handen overgegaan. Een duo is eigenaar van het café geworden. Men zal open zijn op dinsdag en woensdag van 12.00 uur tot middernacht; op de andere dagen tot 03.00 uur ‘s nachts. Op maandagen is men gesloten. Voor de deur is een terras met zes tafels en 24 stoelen voorzien.