Nieuws
Preuninger wordt DAVO

Ooit was Fiat Preuninger een begrip in Leidschendam. Heel wat mensen hebben hun Italiaanse wagen gekocht bij het bedrijf op het Damplein. Later verhuisde men naar de Haagse Binckhorst. En daar vandaan weer naar Ypenburg. Nu komt Fiat naar het Forepark. Maar de naam Preuninger verdwijnt. Het wordt DAVO.

Mark Capitein, algemeen directeur Preuninger, legt uit: ,,Sinds een jaar hebben wij heel nauw samengewerkt met onze collega DAVO. Klanttevredenheid heeft DAVO net als Preuninger zeer hoog in het vaandel.  Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat wij vanaf heden samen met DAVO de DAVO Groep zullen vormen en wij verder gaan onder de naam DAVO.”

,,Onze merken, Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep zullen wij rond augustus verhuizen naar een geheel nieuw, voor ons te realiseren showroom en werkplaats. Deze wordt gerealiseerd op het Forepark. De Hyundai showroom en werkplaats blijven onveranderd aan de Laan van Waalhaven 365. Hier blijft men welkom voor Sales en service van Hyundai, maar ook voor het onderhoud van Mitsubishi.” (Illustratie Preuninger)