Nieuws
Van alles loos in en om het Huygenskwartier

Maakte Vlietnieuws vorige week al melding van één Dixi te water, inmiddels zijn het er drie. De toiletten voor de marktkooplieden op het Oosteinde in Voorburg blijken geliefd bij vandalen. Het eerste verplaatsbare toilet heeft gewoon de hele week in de sloot gelegen. Omdat niemand het nodig vond dit ding op het droge te zetten, zag de jeugd het als een uitnodiging voor meer.

Omdat er vrijwel geen toezicht is, gebeuren er toch de meest vreemde dingen in het Huygenskwartier. Zo dreigde de wijkagent onlangs nog met forse boetes voor fietsen op de voetpaden. Zondag rond de klok van één moest menig wandelaar opzij springen voor de massaal aanwezige wielrijders.

En bij het publieke watertap punt nabij de Kerkbrug zag een booteigenaar zijn kans schoon, om met gebruik van een meterslange slang gratis de watertanks van zijn jacht vol te tanken.

Zondagavond maakten omwonenden melding van een groepje jongeren dat in boten over de Vliet scheurde. Ze probeerden zo dicht mogelijk langs de jachten in de passantenhaven te racen, hetgeen tot flinke opschudding zorgde.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter