Mening
U zegt het maar: Het is gewoon te erg

‘Ik sta zelf op de markt in Voorburg, weet je hoe kut het is als dat vaste wc huisje weer storing heeft en die dixi’s in het water liggen?! Vroeger konden we dan bij ‘Aan tafel’ naar de wc….die waren vanwege de corona alleen niet open. Van ’s ochtends 7 tot ’s middags half 6 niet naar de wc kunnen weet je hoe erg dat is?

En ik moet heel eerlijk zeggen volgens mij ligt dat aan de opvoeding en houding van een aantal Voorburgers. De markt word afgesloten voor fietsers en auto’s; je wilt niet weten hoe vaak wij van onze sokken worden gereden….hoe vaak we bonje met mensen hebben daarom en hoe brutaal ze zijn tegen de handhavers….is gewoon te erg. Afgelopen zaterdag hield Onno de marktmeester/handhaver een man van in de 70 aan omdat die daar niet mag fietsen. Hij fietste gewoon door….werd staande gehouden en flipte compleet….te triest’.

(Naam inzender bij redactie bekend. Foto Ap de Heus)