Nieuws
Jacky’s Home: je zou alles zo meenemen

Niet alleen de Mall groeit, ook op de Damlaan in Leidschendam gaan winkels open. Zo één is Jacky’s Home, op nummer 38. Zaterdag 5 juni is de officiële opening, maar de klanten mogen nu al naar binnen. De zaak wordt gedreven door Kim en haar Moeder Yvonne.

Jacky’s Home biedt een mix tussen woondecoratie, accessoires, sieraden en cadeautjes. Het is eigenlijk allemaal té leuk. Kim: ,,Hou op schei uit, ik wil zelf ook alles meenemen naar huis.” Jij runt Jacky’s Home samen met je moeder? ,,Ja, dat klopt. Dat is toch eigenlijk het meest ideaal? Samen een winkel openen was iets wat we diep in ons hart allebei wilden. Al voordat ik mijn dochter Jacky kreeg, naar wie we de winkel hebben vernoemd. Maar ik dacht altijd, dat gaat nooit meer lukken joh. En nu toch! We waren allebei ontzettend toe aan iets nieuws en de Damlaan volgens mij ook”.

,,Ik vind variatie belangrijker dan grote voorraden. Dus elke keer als je binnenkomt hebben we nieuwe spullen. Soms ligt iets nog geen uur in de winkel en is het al verkocht. Mijn moeder en ik pakken tijdens het inkopen totaal verschillende spullen. Daardoor heeft de winkel een leuke mix van stijlen. Eigenlijk zijn het allemaal dingen waar wij van houden. Ik moet mezelf echt tegenhouden, want ik wil alles meenemen naar huis.” (foto Ap de Heus)