Nieuws
Actie gratis deelfiets; HTM-fiets te huur

Vanaf heden kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg 45 minuten gratis een deelfiets proberen. De fietsen van HTM staan bij diverse OV-punten in de gemeente. HTM en Donkey Republic bieden ook fietsen aan op veel plaatsen in Den Haag en Zoetermeer.

,,Met de deelfietsen maken we het onze inwoners een stuk makkelijker om van a naar b te gaan. Tegelijkertijd wordt onze gemeente beter bereikbaar voor inwoners en toeristen uit de omringende gemeenten en draagt het ook bij aan een beter milieu”, vertelt wethouder Astrid van Eekelen.

Aanmelden voor de actie kan via Ways2go.nl, actie Probeer een deelfiets. De actie loopt tot medio december 2021 en is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland, één van de partijen achter de campagne Ways2go. Om mee te doen met de actie, download u de app van de betreffende deelfietsaanbieder. Na registratie ontvangt u een speciale actiecode. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ways2go.nl

HTM heeft bekend gemaakt dat het vanaf nu ook mogelijk is om een HTM Fiets te huren in Leidschendam-Voorburg. Dropzones zijn te vinden bij station Voorburg, RandstadRail halten Voorburg ’t Loo en Leidschendam-Voorburg, The Mall of the Netherlands, Westvlietweg en het bedrijventerrein Overgoo. De HTM Fiets huren is vrij gemakkelijk. Download de HTM Fietsapp via de Apple of Playstore op de mobiele telefoon, vul de wallet met minimaal €1 en volg de aanwijzingen in de app. Lees hier meer over hoe HTM Fiets werkt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter