Activiteiten
Museum Swaensteyn zoekt vrijwilligers

Museum Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur en het VVV-informatiepunt van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Het museum is gevestigd in het Notarishuis in de Herenstraat, een van de oudste gebouwen in het Huygenskwartier Voorburg. Het museum presenteert meerdere tijdelijke tentoonstellingen per jaar. Daarnaast is er in Museum Swaensteyn aandacht voor de Romeinen en Forum Hadriani en het bijzondere leven van Oranje prinses Marianne.

Museum Swaensteyn biedt een breed en attractief educatieprogramma, rondleidingen en meer activiteiten voor jong en oud en neemt deel aan vele culturele events zoals o.a. de Museumnacht, Open Monumentendag en de Voorburgse Rondgang. Het werk in Museum Swaensteyn wordt voor een belangrijk deel uitgevoerd door vrijwilligers. Gidsen, gastvrouwen, gastheren ontvangen de bezoekers in het museum en helpen mee tijdens ontvangsten en openingen van tentoonstellingen.

Op dit moment is men hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het Klusteam, Kassateam en Educatieteam. Meer informatie of reageren? Contactpersoon: Karlien Ritter, telefoonnummer: 070 – 386 1673; E-mailadres: info@swaensteyn.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter