Activiteiten
Buitenspeeldag in de Looierslaan

In de Looierslaan in Voorburg wordt woensdag 9 juni een buitenspeeldag gehouden. Er is van alles te doen voor basisschoolkinderen/ Dit dankzij gulle gever stichting Vlietwensen. Er komt een groot opblaasbaar piratenschip van 16 meter met hoge glijbanen en een springkussen gedeelte.
Ook is er om 14 uur en om 16 uur een interactieve muziek en dans beleving. Muzikanten van Sinitromarus en dansers van de Dutch Don’t Dance Division zullen samen met de aanwezige kinderen deze muzikale dansbeleving neerzetten.

Het initiatief is tot stand gekomen door 4 buurmeisjes die bijna iedere dag voor de deur van Sima en Active Ladies samen aan het spelen zijn. Ze vinden het ontzettend leuk dat er nu eens bij hen voor de deur een bijzondere speeltuin komt. Sima Installatietechniek en Active Ladies op de Looierslaan werken mee aan het programma, voor hun deur vindt het allemaal plaats op 9 juni. Sima zorgt voor een tafel met drinken en lekkers. Active Ladies opent de Buitenspeeldag om 13.00 uur met een work-out voor iedereen die aanwezig is, dus ook voor de ouders. Voor meer informatie: Esther Ledeboer info@human-link.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter