Activiteiten
Molen De Salamander vanaf 12 juni weer open

Vanaf zaterdag 12 juni is het weer mogelijk de houtzaagmolen De Salamander aan de Wiek 19 in Leidschendam te bezoeken. De versoepelingen van de coronamaatregelen die het kabinet recent aankondigde bieden nu de mogelijkheid weer bezoekers te kunnen ontvangen.

Vanaf dan gelden ook verruimde openingstijden. Voortaan is de molen – prachtig gelegen aan de Vliet – iedere woensdag en zaterdag geopend voor bezoek van 12.00 tot 16.00 uur. Molengidsen zijn aanwezig om de bezoekers op te vangen en rond te leiden. En de molenaars laten dan bij voldoende wind uiteraard de molen draaien.

De basismaatregelen blijven van kracht: veiligheid en gezondheid van de bezoekers en de vrijwilligers staan daarbij voorop, dus ook in de molen geldt 1,5 meter afstand houden en dragen we mondkapjes.