Nieuws
Ambtenaren thuis, gemeente druk met bedrijfsrestaurant

Hoewel de meeste ambtenaren thuis werken en daarin vooralsnog geen verandering komt, is de gemeente Leidschendam-Voorburg druk bezig met de bedrijfskantine. De gemeente kiest hierbij voor lokale en gezonde voeding. Wethouder Astrid van Eekelen tekende namens de gemeente de ‘Ambitie gezonder voedingsaanbod gemeentehuizen’: ,,Als JOGG gemeente (jongeren op gezond gewicht) willen we het goede voorbeeld geven en het ook voor onze medewerkers gemakkelijk maken om voor gezond te kiezen. Door in te zetten op bewustwording en aandacht voor beweging, gezonde voeding, ontspanning en het voorkomen van stress worden werknemers gestimuleerd om gezonder te leven.” Leidschendam-Voorburg is sinds 2017 een JOGG-gemeente. JOGG staat voor Gezonde Jeugd, Gezonde omgeving en wordt in de gemeente uitgevoerd onder de naam Goed Bezig! (foto gemeente LV)