Nieuws
Oranje versierwedstrijd bij Midvliet

Net als vele anderen start ook de lokale omroep Midvliet met een Oranje wedstrijd. Dezer dagen begint het EK voetbal. Dat is goed te merken aan de ‘Oranje’ versierde huizen en/of straten in Leidschendam en Voorburg. De redactie van Midvliet maakte een rondje en bemerkte dat het ‘Oranje-enthousiasme’ in de ene straat wat groter is dan in de andere.

Stuur foto’s van jouw/jullie Oranje straat/huis naar redactie@midvliet.nl en ding mee naar de prijs ‘Beste Oranjestraat/huis van Leidschendam Voorburg/Stompwijk’. De openingswedstrijd is vandaag, vrijdag 11 juni, om 18.00 uur tussen Turkije en Italië.

De groepswedstrijden van Nederland zien er als volgt uit: zondag 13 juni 21.00 uur Oranje-Oekraïne; donderdag 17 juni 21.00 uur Nederland-Oostenrijk; maandag 21 juni: 18.00 uur Nederland-Noord Macedonië. (Foto: Rene Marquard)