Nieuws
Schmidt Optiek: Nu ook beter zicht in de Mall

En weer is de Mall een nieuwe winkel rijker: Schmidt Optiek.  De ondernemer is trots: ,,Om onze optiekzaak te mogen vertegenwoordigen in Leidschendam is een eerbetoon aan oudste optiek van Nederland: Schmidt Optiek Rokin in Amsterdam. Vanuit de rijke geschiedenis vanaf 1866, bouwen wij voort op de toekomst in Westfield Mall of the Netherlands.”

De uitbreiding naar dit winkelcentrum ziet Schmidt Optiek als kers op de taart. Als Koninklijke hofleverancier brengen zij de vakkundigheid, ervaring en professionaliteit naar Zuid-Holland toe.
Bij Schmidt Optiek vind u brillen en zonnebrillen van de meest luxe topmerken. Tot ons assortiment behoren: Lindberg, Dita, Cartier, Thom Browne, Chrome Hearts, Jacques Marie Mage, Bottega Veneta, Barton Perreira, Gucci en nog vele andere merken.

,,Voor oogmetingen en lenscontroles gebruiken onze opticiens de nieuwste apparatuur. Onze optometrist kan u net een stap verder helpen met onder andere een netvliesonderzoek. Een oogonderzoek geeft een totaalbeeld van de gezondheid van uw ogen, wat behoort bij de service voor iedere klant. Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen tijdens de standaard openingstijden? Met een Private Shopping service staat een specialist persoonlijk voor u klaar van 18.00 uur tot 20.00 uur of op maandagochtend voordat de winkel opent, tussen 10.00 uur en 12.00 uur ’s ochtends. Via deze privé afspraak nemen wij ruimschoots de tijd om u een volledige service te bieden.” (foto Ap de Heus)