Nieuws
Eerste project maatschappelijke diensttijd succes

Drie jonge organisatoren Bram, Ennis en Yasser van het voetbaltoernooi in de wijk Prinsenhof in Leidschendam hebben de Beste-Buurt-Cheque van € 500 ontvangen. Het toernooi vond plaats in het kader van Beste Buurtacties, onderdeel van de maatschappelijke diensttijd (MDT) die jongeren vervullen. Het drietal kreeg steun van jongerenwerker Samir Sluiter van Sport en Welzijn.

Samen met het ’s Gravendreefcollege Leidschendam en het Veurs Voorburg worden leerlingen betrokken bij maatschappelijke activiteiten. Het project Beste Buurtacties is het eerste project met het ’s Gravendreefcollege Leidschendam ondersteund door Dans aan de Vliet, Midvliet en Talentenloods.

Het MDT-team heeft zeven Buurtacties beloond: de Schoonste Buurtactie in de Zeeheldenwijk; de Buurtdag van Park Leeuwenberg; het Avondklok Gametoernooi; Ethiopische koffieceremonie; Cupcakes op Koningsdag in Stompwijk; Wormenhotel in Voorburg-West. Mensen met nieuwe ideeën kunnen zich voor financiële ondersteuning melden bij vlietwensen.nl (foto PR)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter