Nieuws
Utrechtsebaan dit weekend afgesloten

De Utrechtsebaan (A12) krijgt een grote opknapbeurt. Hiervoor moet het verdiepte deel van de Utrechtsebaan tussen de gemeentegrens Den Haag / Voorburg en Den Haag Centrum op verschillende momenten worden afgesloten. Dit weekend is de Utrechtsebaan helemaal dicht.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken en het centrum optimaal bereikbaar te houden worden de werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd en worden de werkzaamheden zoveel mogelijk ’s nachts en in het weekend uitgevoerd. Ook zijn de werkzaamheden zodanig ingepland dat de Rotterdamsebaan gereed was. Hiermee heeft Den Haag een nieuwe uitvalsweg.

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden op het grote onderhoud in juni, juli en augustus 2021 worden de betonnen wanden van de Utrechtsebaan geïnspecteerd om precies te kunnen bepalen welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De afsluitingen:

=Weekend van 18 en 19 juni: volledige afsluiting tussen vrijdag 22.00 uur en zondag 05.00 uur,
=Nachten van 5 juli tot 9 juli: afsluiting rijrichting Stad-In tussen 22.00 uur en 05.00 uur, de rijrichting Stad-Uit blijft toegankelijk,
=Nachten van 12 juli tot 16 juli: afsluiting rijrichting Stad-Uit tussen 22.00 uur en 05.00 uur, de rijrichting Stad-In blijft toegankelijk,
=Nachten van 9 augustus tot 28 augustus: volledige afsluiting op doordeweekse nachten tussen 22.00 uur en 05.00 uur. (foto en infographic Rijkswaterstaat)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter