Nieuws
Feest, vakantie en liefde in Kakafonie

Ook vandaag zijn er weer leuke gasten in het programma Kakafonie bij Omroep Midvliet. Neem de 2CV’s. Om 12:30 uur komt dit feestduo naar de studio van Midvliet om de nieuwe single ‘Dansen op de tafel’ te laten horen. De twee vrienden Peter Vermeeren en Willem Boot hebben in 2020 hun muzikale handen ineen geslagen en lanceerde als feestduo ‘De 2V’s’ hun debuutsingle ‘Het is weer carnaval‘.

Helaas gooide ook voor dit duo corona roet in het eten. Maar ondanks dat stonden zij wel bij TV Oranje op een mooie vijfde plaats in de top 1000 met dat nummer. Reden genoeg om dit jaar weer de draad op te pakken en een tweede feestnummer uit te brengen.

Even na 13:00 uur is Jan Stavast te gast met een nieuwe single ‘Onder de sterren van San ’t Angelo’, over San ’t Angelo, een plaats in Italië. Dit gebied is een prachtig vakantiegebied dat aan de Adriatische kust ligt.

De Belgische zangeres Liselotte van Dooren komt naar de studio om haar nieuwe single te laten horen. Deze derde single, ‘Everything’, is een uptempo lovesong. Met deze song wil Liselotte de mensen een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Liselotte is een Belgische countryzangeres met originele songs en een uniek stemgeluid. Liselotte wil met haar ‘aparte sound’ het gevoel van de echte Tennessee countrymuziek overbrengen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter